img_0054Klicka här för att se på filmen.

Du kör upp din båt på din brygga.  Bryggan klarar båten helt flott och du gör fast båten i lugn och ro.  Nu kan du sova lugnt och det kan blåsa och regna och snöa vad det vill. Du har din båt säker på bryggan.  Det är ju klart att bryggan måste ligga säkert men med ett antal Jetfloat element som vart och ett bär 175 kg. så går det hål på ett så förlorar du kanske 175 kg av kanske 3000 kg. beroende på hur stor Jetfloat du har valt.

När båtbenet rycker i handen och du bara måste ut på vattnet. Kör ner drevet i vattnet, kolla oljan om du vill, och lasta båten.  Nu starar du, släpper alla tampar, och backar helt enkelt ut i vattnet.  Enklare kan det bara inte bli.

0709 989802, så skickar jag dig en offert och mer info om hur och var du kan se en ramp i verkligheten.

mvh Thomas / Jetfloat.nu